Wellness massage

Gespannen? Drukke week? Stress? Vaste schouders? Futloos? Spierpijn?

Misschien wilt u dit allemaal voor zijn of gewoon even ontspannen...


Wellness of ontspanningsmassage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk tot ontspanning te komen. Het heeft een krachtige uitwerking op het algehele gevoel van welbevinden. Daarnaast bevordert deze vorm van massage de gezondheid doordat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd. Als we dan ook nog de juiste aroma's op basis van etherische oliën worden toevoegd, is het gegarandeerd genieten en ontspannen.


Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn tussen de schouderbladen en onderrugklachten geeft wellness of ontspanningsmassage veelal direct verlichting, maar we verwijzen dan graag naar onze sportmassage.

De naam wellness of ontspanningsmassage zegt het eigenlijk al. Alles is erop gericht om je tot ontspanning te brengen. Een wellness of ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige wellness of ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en gifstoffen het lichaam sneller zullen verlaten.
Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen worden verzacht. Tevens zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt.


Maak een telefonische afspraak of beter, kom even langs. Op onze contact pagina vindt u alle informatie.

Wellness of ontspanningsmassage als kado?
Sportmassage Voor spieren & gewrichten